Over Ons

ATP service is ontstaan uit Albers Vakschilders Doesburg dat is opgericht in 2000. Door in 2007 restauratie schildersbedrijf in Steenderen te hebben overgenomen hebben wij een zeer goed team van mensen in onze organisatie. Tevens werden nieuwe activiteiten gestart op het gebied van mechanische beveiligingen onder de naam MBD ( mechanische beveiliging Doesburg). In 2010 groeide de bedrijven uit tot een Allround onderhoudsbedrijf met een nieuwe naam ATP service. met diverse disciplines en is onderdeel van de Afbouwgroep Gelderland te Doesburg.

Onze nieuwe concept: kleinschalig opereren in de markt en het bundelen van partijen, tegen een zeer concurrerende prijs. Dit kunnen wij omdat wij geen overhead hebben en de kosten variabel houden.

De markt heeft ons gedwongen om samen te werken met partners, wij kunnen niet iedere expertise in huis hebben. Wij werken samen met betrouwbare bedrijven uit de regio en zoeken voor u de juiste mensen en coördineren voor u het project, zowel particulier als de zakelijke markt. Wij hebben een platte organisatie met een doe cultuur, en steken graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden totaalonderhoud op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Albers totaal afbouw werkt met diverse partners uit diverse branches die gezamenlijk elkaars krachten bundelen voor het meest haalbare resultaat. Wij zijn voor u het aanspreekpunt en garanderen u een goede prijs kwaliteit verhouding.

ATP Projectmanagement verzorgt voor u de opname, calculatie, uitvoering van het werk en het coördineren van onze partners tot de oplevering van het project.
Kracht van ATP zit in onze slagvaardigheid en flexibele opstelling, wij zijn voor U één aanspreekpunt en hebben een groot operatief netwerk. Bij ons kunt u rekenen dat afspraak ook echt afspraak is.

Geert-Jan te Boekhorst

ons bedrijf3 ATP service